AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir tepeye çıkmak

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulur.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sorunlarını gidereceğine inanılır.

Kahve falında dik tepeye çıkmak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik tepe görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, başarı ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında dik tepeden inmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir yere çıkmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir