AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yere çıkmak

Kahve falında dik bir yere çıkmak

Kahve falında dik bir yere çıkmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kazancının günden güne çok artacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hacetinizin giderilmesine rivayet eder.

Kahve falında dik bir yere çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda haklarınızı aramanız, çıkarlarınızı savunmanız gerekiyor.

Kahve falında dik bir yere çıkmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında dik merdivene çıkmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak kişinin zor günlerden geçeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yukarı çıkmak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak huzurlu bir insan olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir