AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik tepe görmek

Kahve falında dik tepe görmek

Kahve falında dik tepe görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dik tepe gördüyseniz:

  • Çalıştığınız şirket sizi evinizden uzak bir yere yollayabilir ya da yakın bir akrabanızın öğretmeni veya eğitimi nedeniyle sizden talepleri olabilir.

Kahve falında dik tepeye çıkmak çok zor dönemlerden geçeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik tepe görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik tepeden inmek kazançlı işler yapacağına, işlerin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında dik bir yol görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yerden inmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik kayalık görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir