AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivenden inememek

Kahve falında dik merdivenden inememek

Kahve falında dik merdivenden inememek doğru iş ortaklığı yapacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dik merdivenden inememek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yaptığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında dik merdivenden inememek haneye nifak gireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden inememek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inen birini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden inerken görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dik merdiven çıkmak çaresiz ve çözümsüz kalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir