AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inerken görmek

Kahve falında merdivenden inerken görmek

Kahve falında merdivenden inerken görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inerken gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Kahve falında merdivenden inerken görmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenden inememek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden inen birini görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden inememek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulur.

Kahve falında ingilizce dersi almak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden inememek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten inen melek görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir