AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden çıkıp inememek

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek büyük zararlara uğrayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp inememek şans ve bereket kapılarının açılacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yere çıkıp inememek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek Tövbe Edeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına delalettir.

Kahve falında yükseğe çıkıp korkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek zorlukların ortadan kaldırılacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir