AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inememek

Kahve falında merdivenden inememek

Kahve falında merdivenden inememek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden inememek gördüyseniz:

  • Sizi geçmek isteyen veya başarılarınızdan pay biçmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden inen birini görmek onu darda bırakmayacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenden inememek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inerken görmek planların sarkacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden inememek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ingilizce yazı yazmak ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında ingiliz askeri görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında ingilizce dersi almak işlerinde başarı elde edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir