AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inen birini görmek

Kahve falında merdivenden inen birini görmek

Kahve falında merdivenden inen birini görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, idealist kimse olacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden inen birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden inerken görmek borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına inanılır.

Kahve falında merdivenden inen birini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden inememek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden çıkıp inememek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında dik merdivenden inememek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fatih sultan mehmet in kabrini görmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, işlerinin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ingilizce çalışmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ingiliz parası görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir