AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivene çıkmak

Kahve falında dik merdivene çıkmak

Kahve falında dik merdivene çıkmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, enerjisini toplayacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına inanılır.

Kahve falında dik merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında dik merdiven çıkmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulur.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında dik merdivenden inememek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında dik merdiven görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında dar ve dik merdiven görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir