AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak çok büyük başarılara imza atacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, yaşamına renk geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, dertlerine çare bulacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında dik merdiven çıkmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak böylece geçim derdinin baş göstereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar ve dik merdiven görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine işarettir.

Kahve falında dik merdiven inmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir