AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven aşağı inmek

Kahve falında merdiven aşağı inmek

Kahve falında merdiven aşağı inmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven aşağı inmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde, imajınızda veya yaşam standartlarınızda bir üst aşamaya atlamak üzeresiniz, fırsatlar var.

Kahve falında merdivenden aşağıya inmek kısmetlerin artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, kişinin fakirleşeceğine delalettir.

Kahve falında merdivenle aşağı inmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden aşağı inmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven aşağı inmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kayalıktan aşağı inmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camdan aşağıya inmek yağmur yağmamasına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir