Kahve falında dik merdiven görmek

Kahve falında dik merdiven görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kara kara düşünür olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine işaret eder.

Kahve falında dik merdiven gördüyseniz:

  • İşinize çok iyi bir şekilde konsantre olun.

Kahve falında dik merdiven çıkmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dik merdiven görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında dar ve dik merdiven görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek başının derde gireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında dik merdivenden inememek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında dik merdiven inmek sağlık ve şifa bulacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında dik merdivenden aşağı inmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir