AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek kötü sözler duylacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl gördüyseniz:

  • Çevreyle sevgi dolu ilişkiler kurma arzusundasınız.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza alamet eder.

Kahve falında çakıl taşı görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden çakıl taşı toplamak sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi çakıl taşı görmek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında çakıl taşı görmek yıpranacağına, çok iyi mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde çakıl taşı görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli çakıl taşları görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, talihinizin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çakıl taşı görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir