AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalardan çıkmak

Kahve falında kayalardan çıkmak

Kahve falında kayalardan çıkmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalardan çıkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında kayalardan çıkmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek kayalara çıkmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalığa çıkmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayadan çıkmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklardan çıkmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalet etmektedir.

Kahve falında kaya üzerine çıkmak sürekli ağlamaklı olacağına, alışveriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kayalıklara çıkmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulur.

Kahve falında kayaya çıkmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir