AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yukarı çıkmak

Kahve falında dik yukarı çıkmak

Kahve falında dik yukarı çıkmak oğlu evli ise boşanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kimseye borçlanmayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok daha mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında dik yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında dik yukarı çıkmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında yukarıya doğru çıkmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yürüyerek yokuş yukarı çıkmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sıkıntıların artacağına yorulur.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir