AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize dip dalmak

Kahve falında denize dip dalmak

Kahve falında denize dip dalmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına inanılır.

Kahve falında denize dip dalmak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Kahve falında deniz dibine dalmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize dip dalmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, evliyseniz eşle iyi geçime rivayet eder.

Kahve falında denizde dibe dalmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin dibine dalmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında havuz dibine dalmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dibe dalmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dip dalmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzun dibine dalmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir