AnaSayfa / Genel / Kahve falında dibi delik tencere görmek

Kahve falında dibi delik tencere görmek

Kahve falında dibi delik tencere görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında dibi delik tencere gördüyseniz:

  • İlerlemek için ani hareketler ya da değişiklikler yapmaktan veya ani kararlar almaktan sakının.

Kahve falında dibi delik tencere görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere delalettir.

Kahve falında tencerenin dibini yemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dibi görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere dibini yemek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak çok büyük bir baskı altına gireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında tencere dibini kazımak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir