AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencere dibini yemek

Kahve falında tencere dibini yemek

Kahve falında tencere dibini yemek çok büyük mutluluklar tadacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dibini yemek gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Kahve falında tencere dibini yemek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında tencerenin dibini yemek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında tencere dibi görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak umutlarının bitmesine sebep olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında dibi delik tencere görmek çok hayırlı şeylere, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tencere dibini kazımak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir