AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kemik sıyırmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabağı sıyırmak maddi açıdan dibe vurulacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında tabak sıyırmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, çok hayır duası alacağına inanılır.

Kahve falında kemikten et sıyırmak sorunların tarihe karışacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında kar sıyırmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bolluk içinde yaşamaya inanılır.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, variyet sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir