AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerenin dibini yemek

Kahve falında tencerenin dibini yemek

Kahve falında tencerenin dibini yemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tencerenin dibini yemek gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında tencerenin dibini yemek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına inanılır.

Kahve falında tencere dibini yemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tencere dibi görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dibini kazımak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Kahve falında dibi delik tencere görmek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir