AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerenin dibi tutmak

Kahve falında tencerenin dibi tutmak

Kahve falında tencerenin dibi tutmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, mutluluk bulacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın farkında olmadığınız ihanetleri olabilir.

Kahve falında tencerenin dibi tutmak büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dibi tutmuş tencere görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencerenin dibini yemek maddi konularda zayıf düşeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında tencere dibini yemek büyük başarı kazanacağına, elinin de bollaşacağına işarettir.

Kahve falında tencere dibi görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dibi delik tencere görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir