AnaSayfa / Genel / Kahve falında devletten kaçmak

Kahve falında devletten kaçmak

Kahve falında devletten kaçmak adının tüm dünyaya yayılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında devletten kaçmak gördüyseniz:

  • Belli durumların asıl doğasını yakalamak veya gerçekleri görmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir.

Kahve falında devletten kaçmak eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet adamını korumak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet bahçeliyi görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dinden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir