AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet bahçeliyi görmek

Kahve falında devlet bahçeliyi görmek

Kahve falında devlet bahçeliyi görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, karın artacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet bahçeliyi gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet bahçeliyi görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında devlet bahçeli görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünün eşini görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine delalettir.

Kahve falında devlet erkanı görmek hastalıklarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek iyi hissedileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet kurmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek kazanç kapılarının kapanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir