AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet işine girdiğini görmek

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, üzgün ve hasta olacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında devlet işine girdiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çekinmeden ortaya koyabilirseniz, son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında devlet işine girdiğini görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında devlet işi görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında devlette işe girmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet işine girmek ters giden durumların düzeltileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet işinde çalışmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet işine atanmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir