AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesinde çalışmak

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak korkularının sona ereceğine, iyi huylar edineceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, insanlardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek yakın akrabadan gelecek habere, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet dairesine gitmek karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında devlet dairesine girmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet dairesi görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde olmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir