AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek çok büyük kazançlar sağlayacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, zaferlere doymayacağına, sağlığın bozulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, malının ve kazancının tam olacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bir yere taşınmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek her konuda gelişme gösterileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanını ölmüş görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir