AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet memuru olmak

Kahve falında devlet memuru olmak

Kahve falında devlet memuru olmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru olmak gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Kahve falında devlet memur olmak kazancının artacağına,, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet memuru görmek hayatının iplerini eline alacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında devlet memuru olmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında nikah memuru olmak toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek fal sahibinin muradına ereceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banka memuru görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Kahve falında memurluğu kazanmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir