AnaSayfa / Genel / Kahve falında memurluğu kazanmak

Kahve falında memurluğu kazanmak

Kahve falında memurluğu kazanmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalettir.

Kahve falında memurluğu kazanmak gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Kahve falında memurluk kazanmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında memurluğu kazanmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında memur arkadaş görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında vergi memuru görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin memur olduğunu görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında memurluk sınavına girmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir