AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet memur olmak

Kahve falında devlet memur olmak

Kahve falında devlet memur olmak hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında devlet memur olmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında devlet memur olmak borçlarını ödeyeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında devlet memuru görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru olmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında banka memuru görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümrük memuru görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında memurluk sınavına girmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında nikah memuru olmak ruhunun dinleneceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir