AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah memuru olmak

Kahve falında nikah memuru olmak

Kahve falında nikah memuru olmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, helal ekmek yeneceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nikah memuru olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında nikah memuru görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında nikah memuru olmak kolaylığa kavuşacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında memur olarak atanmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet memuru olmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nüfus memuru görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, eşiyle bahtiyar olacağına yorulur.

Kahve falında icra memuru görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir