AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu gördüyseniz:

  • Baş dönmesi halsizlik gibi şikayetleriniz olabilir.

Kahve falında arkadaşının memur olduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında memur arkadaş görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet memuru olmak ortak işlere gireceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında polis memuru olmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek dünyasının iyileşmesine, maneviyatın da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında nikah memuru olduğunu görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında maliye memuru görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir