AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet memuru görmek

Kahve falında devlet memuru görmek

Kahve falında devlet memuru görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet memuru gördüyseniz:

  • Cevapları yaratıcı çözümler üreten tartışmalara girebilirsiniz.

Kahve falında devlet memur olmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet memuru olmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gümrük memuru görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine delalettir.

Kahve falında bayan memur görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine işarettir.

Kahve falında banka memuru görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, bir organizasyona katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orman memuru görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir