AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet memuru olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında devlet memur olmak makamını garantileyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında devlet memuru görmek variyetini çoğaltacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet memuru olduğunu görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet memuru olmak sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, imkânların çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini memur olarak görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orman memuru görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında memur olarak atanmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir