AnaSayfa / Genel / Kahve falında memur olarak atanmak

Kahve falında memur olarak atanmak

Kahve falında memur olarak atanmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memur olarak atanmak gördüyseniz:

  • Problemli ortamlarla uğraşma zorluğu istikrarsız bir görünüm vermenize neden olabilir.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında memurluğa atanmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında memur olarak atanmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında memur olup atanmak o işin tüm risklerini göze alacağına, onları rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında devlet memuru görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet memuru olmak iş hayatında günah işleyeceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini memur olarak görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memurluk sınavına girmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir