AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini memur olarak görmek

Kahve falında kendini memur olarak görmek

Kahve falında kendini memur olarak görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini memur olarak gördüyseniz:

  • Geçmişi gözden geçirdiğinizde boşa harcanmış seçimlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında nikah memuru olmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet memur olmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında nikah memuru görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında memur olamamak endişelerin ve korkuların geçeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında belediye memuru görmek kişinin tek başına kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memurluğa atanmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memurluğu kazanmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir