AnaSayfa / Genel / Kahve falında memur olarak atandığını görmek

Kahve falında memur olarak atandığını görmek

Kahve falında memur olarak atandığını görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında memur olarak atandığını gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Kahve falında memur olarak atandığını görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında memur olup atanmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında memur olarak atanmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında memurluğa atanmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memur olamamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında icra memuru görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında belediye memuru görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet memuru olmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir