AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümrük memuru görmek

Kahve falında gümrük memuru görmek

Kahve falında gümrük memuru görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, hayatının tamamen altüst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gümrük memuru gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında gümrük memuru görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında gümrük görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gümrük kapısı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümrük kapısından geçmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümrükten geçmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Kahve falında memuru olduğunu görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memurluk kazanmak ertelenen bir tatile çıkılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet eder.

Kahve falında polis memuru görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir