AnaSayfa / Genel / Kahve falında memurluk sınavına girmek

Kahve falında memurluk sınavına girmek

Kahve falında memurluk sınavına girmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memurluk sınavına girmek gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Kahve falında memurluk sınavına girmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye memuru görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında icra memuru görmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında haciz memuru görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında polis memuru olmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümrük memuru görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında memur olup atanmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir