AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet hastanesi görmek

Kahve falında devlet hastanesi görmek

Kahve falında devlet hastanesi görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet hastanesi gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet hastanesi görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına inanılır.

Kahve falında devlet sınırı görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek kendi işini kuracağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine inanılır.

Kahve falında eski devlet başkanını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamıyla öpüşmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamından altın almak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir