AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet düşmanı görmek

Kahve falında devlet düşmanı görmek

Kahve falında devlet düşmanı görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, elde edilecek menfaatlere, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet düşmanı gördüyseniz:

  • Çevrede sizin dedikodunuzu yapan birileri var.

Kahve falında devlet düşmanı görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bir devlet adamı görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, hem işinde başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında devletten yardım görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet dairesine gitmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında devlet adamı olmak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir