AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını hasta görmek

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, merdiven atlayacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanını hasta gördüyseniz:

  • Karışıklıklar veya karmaşa söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını evinde görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yokluk içine düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir