AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet dairesine gitmek

Kahve falında devlet dairesine gitmek

Kahve falında devlet dairesine gitmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet dairesine gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında devlet dairesine gitmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet dairesinde çalışmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında devlet dairesine girmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet dairesi görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında devlet dairesinde beklemek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde işe girmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet dairesinde işe girdiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet dairesinde olmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir