AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek şans ve kısmet elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek duygularının karşılık göreceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir devlet büyüğünü görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir devlet büyüğünü görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir