AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan ateş çıktığını görmek mallarının da hayırlı olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan birinin çıktığını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin mezardan çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mezardan su çıktığını görmek bir anda yükseleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıktığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında mezardan yılan çıktığını görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir