AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek şansın kapanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişikliklerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birisine hizmet etmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, para kazanmasına da vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hizmet edildiğini görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hizmetçi görmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Kahve falında patrona hizmet etmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hastaya hizmet etmek borcunun çok olacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir