AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaya hizmet etmek

Kahve falında hastaya hizmet etmek

Kahve falında hastaya hizmet etmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, maddi zararlara uğrayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hastaya hizmet etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Kahve falında hastaya hizmet etmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hizmetçi görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına delalettir.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek hizmetçi görmek çok yıpranacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhe hizmet etmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye hizmet etmek çok farklı bir kişi olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir