AnaSayfa / Genel / Kahve falında hizmetçi görmek

Kahve falında hizmetçi görmek

Kahve falında hizmetçi görmek zorlukları teker teker aşacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hizmetçi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alime hizmet etmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında birilerine hizmet etmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek zenginlik sahibi olunacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anneye hizmet etmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaya hizmet etmek bir fitne çıkarmaya, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kendini hizmetçi olarak görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir