AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine hizmet etmek

Kahve falında birisine hizmet etmek

Kahve falında birisine hizmet etmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, dertlerinin artacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında birisine hizmet etmek gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Kahve falında ölü birine hizmet etmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında mürşide hizmet etmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerine hizmet etmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, güzel günlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında şeyhine hizmet etmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında patrona hizmet etmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın hizmetçi görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında hizmetçi olduğunu görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir