AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa hizmet etmek

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerinin sarpa saracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kalabalığa hizmet etmek güzel bir evlilik yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babaya hizmet etmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında birilerine hizmet etmek üzücü haberler alacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında anneye hizmet etmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, makam edineceğine tabir olunur.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında patrona hizmet etmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında ölüye hizmet etmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, büyük üzüntülere sebep olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir