AnaSayfa / Genel / Kahve falında hizmet edildiğini görmek

Kahve falında hizmet edildiğini görmek

Kahve falında hizmet edildiğini görmek hem de para kaybettireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hizmet edildiğini gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Kahve falında hizmet edildiğini görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, esenleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana hizmet etmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında misafire hizmet etmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dünya malının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hastaya hizmet etmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, maddi zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında hizmetçilik yaptığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında hizmet etmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mürşide hizmet etmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir